Verwarming &Sanitair

Aanleggen van sanitair op een correcte manier voorkomt problemen achteraf. SINTIC TI garandeert een professionele afwerking van uw sanitaire installaties voor nieuwbouw of renovaties. Onze materialen zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit.

Voor de levering van kraanmerken, toiletten, douches, baden en sanitaire meubelen kan u steeds eerst terecht bij onze groothandel met toonzaal. Daar kan u na afspraak zelf de producten bekijken om daarna vrijblijvend een keus te maken.

Een constante temperatuur is er belangrijk voor de sfeer en het comfort in uw woning werk of winkelruimte. Te warm of te koud het heeft een grote invloed op uw gezondheid. Als u overweegt om een airco te laten plaatsen komen wij eerst de situatie bekijken om u als klant, paticulier of bedrijf afzonderlijk advies op maat te geven over het aangewezen systeem. Wij verliezen daarbij zeker ook het esthetische aspect en de technische mogelijkheden van de ruimte niet uit het oog.

Verwarming

Wij helpen u graag om de beste oplossing te zoeken voor de verwarming van uw nieuwbouw of renovatie van uw woning.

Daarbij houden wij rekening met uw comfort en kijken wij ook zeker naar het laagste energieverbruik.

 

Een nieuwe verwarmingsinstallatie is van groot ecologisch belang. Wij rekenen voor u uit wat de kost is van een nieuwe installatie en ook de kost om uw oude installatie te vervangen door een nieuwe, zuiniger en milieuvriendelijker installatie.

Sanitair

Airco

Het Technisch Team staat steeds voor u klaar.